Denne side er kun for at præsenterer det nuværende ragdoll kuld i huset

 

Musketerer kuldet:

Født: 13.08.23

Stamtavle: Se kuldets stamtavle her

Dette er Mackenzie's andet kuld og hun er igen en fantastisk mor, som er tålmodig og overbærende, men langer gerne en pote ud, hvis nogen af de andre voksne katte får hendes killinger til at pive for længe.

 

Mor:

CH DK Hollsedoll Flumen Mackenzie

Se Mackenzies stamtavle her

Far:

CH S* Gunbertus Loke

Se Loke's stamtavle her

DK Hollsedoll Musketerer Porthos

Farve: Rag n 04 - brun mitted

Køn: Han

Status: Reserveret

Porthos er kuldets klumpedumpe. Han er sød og sjov og ikke den hurtigste til at regne ting ud. Til gengæld er han svære at hyle ud af den.

 

DK Hollsedoll Musketerer Athos

Farve: Rag n 03 - brun bicolor

køn: han

Status: Reserveret

Athos er en legesyg dreng med fuld fart på. Han er nysgerrig og lærevillig, men bliver nemt skræmt af nye lyde, men hans nysgerrighed har det med at hurtigt få magten, så han kommer og kigger nærmere på de nye ting.

 

 

DK Hollsedoll Musketerer Aramis

Farve: Rag n 04 - brun mitted med blaze

køn: han

Status: reserveret

Aramis er kuldets klogeste killing. Han var den første til at lære at spise tørfoder. Han var den første til at hoppe/kravle ud af killingegården. Han var den første til at gå på trappen osv.

Aramis vil trives godt i en familie, hvor der er et andet dyr at lege med, eller nogen hjemme hele tiden

Drengene er nu 12 uger. De er efterhånden så store at alle tre ikke kan ligge sammen i kattesengen på væggen. Her er det Aramis og Athos som sover til middag. Der er virkelig knald på dem, når de er vågen. De er så frække og nysgerrige. Vi kan intet lave i huset uden vi har en hjælpende pote eller 12 fra killingerne. De skal helst være med i det hele.