^ Back to Top
Blå blå øjne
Sofia og Silvia
Sofia
Kaptajn Haddock i fuld udstrækning
Kaycee

 

 

Til salg

 Ragdollkillinger til salg

Desværre ingen killinger til salg, men vi har en dejlig voksen dreng til salg

Vores dejlige ragdoll, tidligere avlsdreng RO* Elian Rags Coffeebeat leder efter et hjem hvor han kan nyde sit otium. Coffee er født 03.05.2010. Han kan desværre ikke sammen med mine to gamle hunkatte. Den ene hunkat kan slet ikke klare, når han driller hende, hvilket han gør, gadedreng som han ersmile.

 
Han elsker at få nus og oftest ser man hans mave mere end ryggen, da han ligger med maven i vejret for at blive nusset. Han kræver opmærksomhed, så han snakker meget eller smider sig foran fødderne på én. Der er lidt gadedreng over ham, så han fjoller meget, leger og tager en spænetur i haven. Vores have er hegnet ind med 60cm hegn og han er for gumpetung og kluntet til at komme over. Han kan bruge lang tid i haven, hvor han sidder og kigger på fugle i hækken. Det ville være optimalt hvis han kom ud et sted med indhegnet have, voliere eller altan. Han er ikke egnet til at løbe frit, da han ikke er bange for nogen andre dyr.


Fremmede mennesker er han skrækslagen for, så han skal ikke ud et sted hvor der er stor gennemgang af fremmede mennesker, eller også skal man acceptere at han fordufter og gemmer sig, når der kommer fremmed. Når han først har godkendt folk, så glemmer han det ikke igen, så det er intet problem hvis det er de samme mennesker som kommer igen. Han skal bare have tid til at se folk an(tid som i dage) Folk er ikke i tvivl om han har godkendt dem, for når det sker smider han sig for fødderne af dem.

Da han er tidligere avlskat er han lidt territorial, så hvis der er en anden kat i hjemmet, skal den være lidt blid, da han ellers udfordre den. Og han elsker at drille de andre katte, især hvis han kan mærke de er bange for ham.

Han har et overtal af clostridium preferingens bakterier i hans tarme, som gør han nogengange kan få lidt blød mave, men ellers er han ikke påvirket af det. Tværtimod er han lidt til den tunge side(7,2kg) Hans pels kræver meget børstning, men han elsker at blive børstet, så det er intet problem at børste ham.


Han er kastreret og med ham følger:
Købskontrakt
Stamtavle
Sundhedsbog
Foder til at starte på
Hans ynglingslegetøj

Pris 1500kr. Kontakt mig gerne for yderligere info, hvis du vil høre mere om den store kælepotte