CH DK* Hollsedoll Ase Fulla

Farve: rag n 04 - brun mitted

Født: 12.11.09

Stamtavle: http://pawpeds.com/db/?a=p&id=855890&g=4&p=rag&date=iso&o=ajgrep

Opdrætter: Opdrættet her hos os

Fulla er fra vores allerførste kuld her hos Hollsedoll. Kuldet havde en svær start, da deres mor havde en infektion, og derfor gav ingen mælk i starten. Hun mistede to af hendes 5 killinger de første par dage. Men de tre sidste var stædige og ville overleve. Fulla havde en fødselsvægt på kun 65gr, men var en lille fighter. Hun er stadig et lille fnug på kun 3,2kg, men giver nogen store børn.

Fulla er en meget forsigtig pige, som er meget tilbageholdende i flokken. Hun gør ikke deres store væsen af sig, men er alligevel altid der hvor vi er. Hun elsker at sidde på armlændet på sofaen, når vi ser film. Det er en lærenem pige. Hun vil meget gerne med ud på terrassen, men bryder sig ikke om at gå på græs, så oftest bliver hun kun på terrassen. For at fortælle hun gerne vil med ud, hopper hun op på skohylden eller kattetoilettet og bliver siddende der til man løfter hende ud af døren, mens hun småpludrer. Hun er meget smuk og harmonisk, og meget svær at stå for når hun tigger.

Fulla er en rigtig god mor, som passer godt på hendes killinger, og opdrager dem godt.

Da Fulla ikke trives i vores flok, var meningen at hun skulle neutraliseres og sælges efter hendes sidste kuld. Desværre viste det sig ovenpå narkosen og neutraliseringen at der var noget galt med Fulla. Hun døde hen på aften efter neutraliseringen, og er nu sendt ind til undersøgelser på landbrughøjskolen.

Fulla døde 19 September 2014

Fulla er mor til 3 kuld:

1 hun og 4 hanner - Drue kuldet

2 hunner og 2 hanner - Arbor kuldet

2 hunner og 1 han - Rosa kuldet 

 

 

 

© DK Hollsedoll. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates